Mirësevini në BioFarm Reçi !

Reci BioFarm eshe nje punishte moderne per perpunimin e djathit te dhise nga raca autoktone te zones. Bashkepunon me te gjithe fshataret e zones per te mbledhur sipas standarteve europiane qumeshtin e dhise dhe ta ruaje ate ne nje temperature te pershtatshme per te perfituar nje produkt unik dhe cilesor... Lexo me teper>>